Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.msbisala.nl.

Hoewel wij voortdurend aandacht besteden aan de inhoud van deze website en ernaar streven om de informatie zo volledig mogelijk en actueel weer te geven, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Daarom kunnen aan de teksten op deze site geen rechten ontleend worden. Het MSB-Isala kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie van de teksten of vermeende onjuistheden. De informatie die op deze website wordt aangeboden is bedoeld om uitleg te geven over de organisatie, missie en doelstellingen van het MSB-Isala. Het is niet bedoeld ter ondersteuning van de communicatie tussen de patiënt, naasten en zijn of haar behandelend arts.

Heeft u een opmerking of suggestie?
Heeft u tips of suggesties om deze site te verbeteren, mist u informatie of staat er iets dat niet klopt, neemt u dan contact op door te mailen aan: msb@isala.nl

Links van derden
Het MSB-Isala kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud van de websites van derden. Links van en naar derden vallen buiten de controle van het MSB-Isala.

Auteursrecht
Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van het MSB-Isala indien anders vermeld. Dit geldt zowel voor teksten als beeldmerken, logo's, foto's en illustraties. Wanneer u de informatie op deze site wilt gebruiken voor eigen doeleinden, dient u hiervoor vooraf schriftelijk toestemming te vragen. U kunt uw verzoek met vermelding van het doel mailen aan: msb@isala.nl

Privacy
De persoonlijke gegevens die u mogelijkerwijs via de website verstrekt, worden uitsluitend gebruikt voor uw vraag of reactie. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. We gebruiken de informatie die u verzendt via de website nooit om individuele personen te identificeren.

Via deze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van hun “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken en hoeveel mensen onze website bezoeken. De informatie die Google verzamelt, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven.
De informatie wordt overgebracht naar, en door Google opgeslagen op, servers in de Verenigde Staten. Google heeft geen toestemming om deze gegevens te delen en is alleen bedoeld om MSB-I inzage te geven in de bezoekersstatistieken, zoals besturingssysteem en browser gebruik.